Bewust-zijn is van deze tijd

Op school leren we van alles over de wereld buiten ons, maar vaak worden we minder wegwijs gemaakt in datgene wat binnenin ons afspeelt. In veel oude culturen werden opgroeiende kinderen begeleid in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In de huidige maatschappij gebeurd dit steeds minder en raken wij als mens steeds vaker de verbinding kwijt met ons zelf, met burnout, overprikkeling en depressies als gevolg. We bieden een leeromgeving waar jong volwassenen (18-35 jaar) hun bewustzijn gespiegeld krijgen in een groep en dit leren toepassen in hun dagelijks leven.

Jonge mensen van nu kiezen er steeds meer voor om vanuit echtheid te leven: zeggen wat je werkelijk voelt, doen waar je echt achter staat en verbindingen aangaan die energie geven in plaats van kosten. Hoe bewuster en gevoeliger je wordt, hoe meer je uit het leven wilt halen! Dat is niet altijd gemakkelijk wanneer je omgeving jouw bewustzijn niet reflecteert of ondersteunt en je hier op school of studie niets over hebt geleerd. Soms zorgt het ervoor dat je het gevoel hebt in twee werelden te leven: je binnenwereld en de buitenwereld.

Sommige dingen zijn voor de nieuwe generaties vaak meer ‘vanzelfsprekend’ of ‘makkelijker toegankelijk’. Daarnaast merken we dat in het energiewerk jongeren vaak natuurtalenten zijn. De lichamen weten vaak zelf wat er nodig is. Co-creatief lesgeven is dan van belang. De wijsheid van de eigen ziel aanspreken en daarnaar leren luisteren, is dan ook een belangrijk onderdeel van al onze activiteiten.

De termen ‘nieuwetijdskind’ en ‘hooggevoelig’ hoor je steeds vaker. Misschien herken je jezelf hier ook in. Hooggevoelig zijn betekent dat je gevoelig bent voor de sfeer om je heen, snel emoties van anderen oppikt en soms voelt dat je hard moet werken om al die sferen te balanceren. Je hebt een groot empathisch en intuïtief vermogen, maar bent ook gevoeliger voor een burn-out en zult je niet snel thuis voelen in een hiërarchische omgeving. De gebaande paden lijken niet voor jou gemaakt. Gelukkig zijn er ook andere wegen.

Misschien herken jij bovenstaande niet, maar heb je altijd het gevoel gehad dat ‘er meer moet zijn.’ Je bent op zoek naar een stukje zingeving in je leven en meer verbinding met je gevoelswereld.

Er zijn al veel goede therapeutische opleidingen,  maar niet iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten, wil therapeut worden. Vanuit ons eigen verlangen en het verlangen wat we om ons heen hebben waargenomen is Generation Intuition ontstaan.

Deelnemers over Het Bewustzijnsjaar
Verbinden met gelijkgestemden

Bij Generation Intuition geloven we dat bewustzijn over je binnenwereld de basis is van een gelukkig en succesvol leven. Als je alle delen van je binnenwereld kent en accepteert, kun je deze ook meenemen in je dagelijks leven! Om dat te bereiken is het belangrijk om een groep gelijkgestemde mensen om je heen te hebben, in wie je je herkent en met wie je gelijkwaardig en op diep niveau kunt uitwisselen. De wijsheid die je nodig hebt in dit leven zit al in je, maar je hebt spiegels om je heen nodig om deze te gaan zien en te erkennen. Je gevoeligheid wordt dan een heldere intuïtie en je wijsheid een inspiratiebron voor jezelf en anderen!

De activiteiten van Generation Intuition zijn speciaal ontwikkeld voor jonge mensen die hun innerlijk meesterschap willen ontwikkelen. De continuïteit van ons jaarprogramma maakt dat je deze delen van jezelf gemakkelijker kan integreren in je lijf en je leven.

Een Tussenjaar

Misschien neem jij dit jaar wel een tussenjaar. Even opnieuw bij jezelf in-checken zodat je daarna weer weet wat jouw volgende stap wordt; een studie, een carrièreswitch of misschien wel een grote wereldreis.

Tijdens zo’n jaar kan het enorm helpen om toch een structuur van een opleiding en het contact met een groep te hebben op jouw ontdekkingstocht in jezelf. Het bewustzijnsjaar helpt je om jezelf beter te leren kennen, ondersteund je om (moeilijke) keuzes te maken en je leven te creëren zoals jij dat verlangt.

Naast Het bewustzijnsjaar is er voldoende ruimte om te werken, een studie of cursus te volgen en tussendoor op reis te gaan.

Open Avonden

Nieuwsgierig?

Op onze losse events is er ruimte om kennis te maken met Generation Intuition en de trainers en antwoord te krijgen op al je vragen over het programma! En natuurlijk is er deze dag een mooi programma om te kunnen voelen of het bewustzijnsjaar jouw volgende stap wordt.

Ons eerstvolgende event is op zaterdag 19 januari in Culemborg. Voor meer info zie facebook.

Aanmelden voor deze avond kan door een mailtje te sturen naar: mail@generationintuition.nl

Mocht je deze data niet kunnen maar wel nieuwsgierig zijn, stuur ons dan een mailtje om een persoonlijk gesprek in te plannen! Dat kan trouwens sowieso.

Kijk voor de eerst volgende events op de Event pagina.