De bijeenkomsten in Utrecht

De avond en dag bijeenkomsten zullen plaatsvinden in De Creatie Ruimte in het centrum van Utrecht. Dit is de werkruimte van Tessa en haar vriend, er is een  praktijkruimte die gedeeld wordt door verschillende therapeuten en coaches, een groepsruimte waar de bijeenkomsten van GI plaatsvinden en de aansluitende keuken die gewoonlijk wordt gebruikt voor werkzaamheden van The Good Food Kitchen.

Er is koffie en thee aanwezig en vaak wat lekkers. De Albert Heijn ligt op 2 min loopafstand.

Routebeschrijving

Met de trein: De Creatie Ruimte ligt 14 minuten lopen vanaf het centraal station in Utrecht. Je kunt langs het water (Singel) lopen van het centraal station. Volg de Singel in de linkerrichting wanneer je met je rug naar het station staat. Wanneer je onder of over een blauwpaars-achtige brug loopt is het vrijwel meteen aan je linkerhand, nummer 59.

Met de auto: Je kan voor de deur parkeren. Helaas is hier niet altijd plek en kost het geld. Op 14 minuten loopafstand kan je gratis parkeren, op de petemoederslaan. Je loopt dan langs het water (de vecht) richting het centrum tot je bij de weerdsingel westzijde bent aangekomen.

Klik hieronder op het kaartje voor Google Maps!

googlemaps_route
address:

Weerdsingel westzijde 59

phone:

+31630989776

De weekend retraites

De retraites vinden plaats op 2 verschillende locaties. De eerste drie weekenden vinden plaats bij Erve veldink in Haarlo.

Erve Veldink

Adres: Eibergseweg 42, Haarlo

Tijdens het eindweekend gaat de temperatuur al wat omhoog en gaan we lekker kamperen in Fijnaart. We hebben ook beschikking over een prachtige groepsruimte, keuken en voor wie wil ruimte om te slapen binnen. Kampeerspullen kunnen geleend worden.

Adres: Blaaksedijk 32, Fijnaart

Vervoer van en naar de retraitelocaties vind zelfstandig plaats en wordt onderling geregeld.