Meditatieweekend

thuiskomen bij jezelf

WIL JIJ....
…verder onderzoeken wat spiritualiteit voor jou betekent?
…meditatie-skills ontdekken of verdiepen?
…contact maken met jezelf en anderen op zielsniveau?
…meer helderheid over jouw keuzes?
…klank geven aan wat je van binnen voelt?
…of gewoon even ‘offline’ zijn en een society detox doen?

Je bent van harte welkom!

Praktische info

Het meditatieweekend van februari was heerlijk!
Ook interesse? Laat het ons weten!

Dan brengen we je op de hoogte van de nieuwe data!

Kosten €200- €300,- incl. btw (betalen in 3 termijnen kan)
minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers

Wat gaan we doen?

bewustzijn | meditatie | spiritualiteit | verbinding

De rode draad dit weekend is meditatie. Via stilte, beweging en klank in contact komen met dat wat er bij je speelt. Even ‘stilstaan’ bij dat stemmetje diep binnenin je, dat al een tijdje om liefdevolle aandacht vraagt.

Je (licht)lichaam krijgt in het dagelijks leven niet altijd de rust, voeding en aanraking die het nodig heeft om in balans te blijven. De subtiele frequenties van het collectieve veld zullen dit weekend een bad zijn voor ons hele zelf om in thuis te komen.

Er is ruimte om te delen en vragen te stellen over je ervaringen rondom energie, multi-dimensionaliteit, persoonlijke ontwikkeling en al het andere wat je ruimte wil geven.

Op drie momenten tijdens de dag zullen we meditatie gebruiken om dichter bij onszelf te komen. Daarnaast hebben we ook ruimte om gewoon samen te ‘zijn’. Soms vallen de puzzelstukjes juist tijdens het samen koken of een spelletje spelen.

We zullen met elkaar voelen waar de groep behoefte aan heeft. We werken met deelrondes, oefeningen in kleine groepjes en verschillende meditatievormen.

Daarnaast hebben wij (Tineke en Tessa) zin om simpelweg een groot nest te bouwen, waarin iedereen die dat wil welkom is om zich te omhullen met warmte, liefde, een luisterend oor, (een schouder om op te huilen), en zo stapje voor stapje weer uit te komen bij de essentie. Jouw essentie. Van overleven, naar leven. Van 100 dingen moeten of willen doen op een dag, naar even gewoon helemaal niks of stukken minder. Stilstand is ook vooruitgang, meer dan we denken.

Voel maar: houtkachel, prachtige natuur, fijne mensen, lekker eten, muziek maken, tekenen. En omdat we er toch zijn: meditatie, zingeving, bewustzijn, spiritualiteit, kristallen, orakelkaarten en je hart openen.

Voor wie is dit weekend?

We werken in een groep van 10-14 deelnemers tussen de 18 en 30 jaar. Als jij je aangetrokken voelt tot het weekend en je valt buiten deze leeftijdscategorie, neem dan toch even contact met ons op, dan kijken we samen of je bij de groep past.

Deze generatie heeft spiegels nodig die in de maatschappij, op school en in je gezin niet altijd aanwezig voldoende zijn. Door met leeftijdsgenoten te delen en te ontdekken kan je bepaalde aspecten van je zelf herkennen in de ander, hierdoor wordt het makkelijker deze delen te erkennen bij jezelf.

Is bezig zijn met bewustzijn, meditatie en spiritualiteit helemaal nieuw voor je? Je bent van harte welkom!

Je bent jezelf al een tijdje aan het ontwikkelen op het pad van bewustzijn? Je bent van harte welkom!

Inschrijven en kennismaken

Kom kennismaken op 19 januari in Culemborg!

Een dagje: 'thuiskomen bij jezelf'
20 oktober 2019
We zetten met elkaar deze dag een veld neer waarin we kunnen landen. Thuiskomen bij jezelf in verbinding met elkaar.

We werken met verschillende vormen van meditatie, kleine oefeningen en er is ruimte om ervaringen uit te wisselen in de groep.

Een fijne dag om kennis te maken met Generation Intuition en de trainers en sfeer van het Bewustzijnsjaar en het meditatieweekend.

Meditatieweekend 22-24 februari 2019
Wil jij je meteen inschrijven voor het meditatieweekend?
Via onderstaande link kom je bij het inschrijfformulier!

Wie zijn de trainers?

Tineke Blok & Tessa Visch

Tineke Blok

 

 

Op zevenjarige leeftijd werd ik getest op hoogbegaafdheid en bleek ik een bovengemiddeld iq te hebben. Een label waar ik eigenlijk altijd meer last dan gemak van heb gehad. Ik voelde me vooral ‘anders’. Achteraf bleek dat ik vooral hooggevoelig was maar omdat ik daar geen handvatten voor had en totaal overprikkeld was, besloot ik op mijn 14e dan maar helemaal niks meer te voelen. Ik bouwde een schild om mee heen en werd het meisje dat altijd vrolijk, rustig en gecontroleerd was. Vooral boosheid, verdriet en angst kwamen in mijn woordenboek niet voor. Wel zong ik de hele dag door, ik was een paardenmeisje en hield ik van dansen.

Op mijn 19e ging ik naar het Conservatorium, daarna de musicalwereld in en op mijn 28e had ik een burnout.

Gelukkig was ik al eerder weer begonnen om ruimte te maken voor m’n gevoel en kwam ik erachter dat ik een onstilbare honger had naar meer informatie over spiritualiteit. Tijdens mijn burnout kon ik met de mensen die ik tijdens die spirituele zoektocht had leren kennen, mijn transformatie richting geven en kwam er een nieuwe, herontdekte Tineke.

Ik bleef zingen en kwam er ook achter dat ik het te gek vond om met kinderen en jongeren te werken. Het zingen en mijn spirituele kant gingen hand in hand. Omdat ik mezelf helemaal opnieuw had moeten uitvinden, weet ik zo goed hoe veel mensen zich voelen die ook niet in het huidige systeem functioneren.

Meer over Tineke vind je hier:

Ons Team

Tessa Visch

 

 

Toen ik voor het eerst andere leeftijdsgenoten ontmoette die ook bezig waren met bewustzijn en spiritualiteit was dat echt thuiskomen voor mezelf. Ik had me tot dat moment niet gerealiseerd hoe erg ik dit aspect in mijn leven eigenlijk gemist had.

Het was vanaf dat moment zoveel makkelijker voor me om beperkende overtuigingen van me af te gooien en nieuwe wegen te openen in mezelf en in de manier waarop ik mijn leven vormgaf.

Wij zijn gewend om te leren van de generaties voor ons. En daar is veel wijsheid te vinden. Zeker zo belangrijk is het leren van je eigen generatie en die onder je.  Vooral jezelf zo serieus nemen dat je voorbij mag gaan aan bestaande ideeën en structuren.

Weer in contact komen met jezelf, jouw binnenwereld. Die plek waar je weet wat je wilt en wat je volgende stap is. Die plek waar je kan voelen wat moeilijk, stom, verdrietig, mooi en prachtig is. Dat is de plek waar je thuis kan komen. Waar een stilte kan ontstaan en alles ineens goed is. Een plek waar een beweging kan opborrelen die je een nieuwe weg doet inslaan. Maar ook de plek in jou waar je soms een keiharde ‘NEE’ kan voelen.Contact maken met die plek in jezelf en dat naar buiten durven brengen, in verbinding met de mensen om je heen.

Ik doe dat graag en ondersteun anderen hetzelfde te doen. Op die plek, daar ben ik gelukkig.

Meer over Tessa vind je hier:

Ons Team