Ons team
Image
milou@generationintuition.nl
Als kind kon ik eindeloos filosoferen over het leven, de dood en spiritualiteit. Pas na mijn studie mystieke filosofie ontdekte ik dat ik niet alleen wilde denken, maar ook doen en beleven. Ik houd ervan om laag voor laag te ont-dekken en mensen in contact te brengen met de informatie en ervaring die er dan beschikbaar is. Vooral voor jonge mensen is deze innerlijke wijsheid vaak makkelijk toegankelijk.

Als therapeut ben ik altijd bezig met het verdiepen van mijn eigen waarneming en het contact met mezelf. Ik geloof dat ik pas een ander kan helpen wanneer ik ook eerlijk naar mezelf durf te kijken en vind het leuk om steeds nieuwe inspiratie op te zoeken. Die vind ik onder andere in de relatie met mijn vriend, de samenwerking met Tessa, de levendigheid van Amsterdam en mijn dromen over het bouwen van eigen huis in de natuur!

Milou’s huidige werkzaamheden:

Oprichtster, organisatie & trainer bij Generation Intuition

Eigen praktijk voor holistische Levenstherapie (Amsterdam)

Therapeut en mede-oprichter van The Therapy Club

Docent, Trainer & Mentor bij School of LifeImage
tessa@generationintuition.nl
Ik geniet enorm als ik zie dat iemand zichzelf steeds meer gaat accepteren en liefhebben; alsof het lichtje wat harder gaat branden. Dan zie je als het ware dat iemand thuiskomt bij zichzelf. Daar iets in kunnen bijdragen; dat is mijn passie!

Dit proces meemaken brengt mij dankbaarheid en vreugde, omdat er na het loslaten van het oude, weer ruimte komt voor het nieuwe. Nieuwe vormen van (samen)leven die niet gebaseerd zijn op overleving en angst maar gecreëerd worden vanuit plezier, liefde, overvloed en verbondenheid.

Ik werk naast volwassenen ook graag met jongeren en kinderen. Ik volg zoveel mogelijk mijn hart in het creëren van mijn leven. Het bereiden van een maaltijd met verse biologische groenten, het opzoeken van de natuur, muziek, dansen samenzijn met vrienden en familie zijn gebieden in mijn leven die mij intens geluk brengen. Ik ben sinds 2017 moeder en dat is het mooiste cadeau tot nu toe.

Achtergrond: Bestuur- en Organisatiewetenschap, HRM, Teamcoaching, School of Life, Healing Arts, Young Masters Global

Tessa’s huidige werkzaamheden:

Oprichtster, organisatie & trainer bij Generation Intuition

Eigen praktijk The Happy Life Company

Docent, Trainer & Mentor bij School of Life

Therapeut en mede-oprichter van The Therapy ClubImage
hoi@mauritshofman.nl
Maurits is een warm, lief, krachtig mens. Hij houdt van uitdagingen & avontuur, geniet van samenzijn en heeft veel diepgang. Voor zijn omgeving en de mensen met wie hij werkt is hij een anker, brengt hij rust en nodigt hij de ander uit om zichzelf op een dieper niveau te leren kennen. Waar wil je heen? Waar sta je nu? Wat gaat je Hart sneller van kloppen? Zomaar wat vragen die voor Maurits niet vreemd zijn.

Plezier en dankbaarheid zijn belangrijke pijlers in zijn leven & dit deelt hij graag met anderen. Hij heeft meerdere jaren ervaring in het trainers- en coachingsvak in zijn eigen praktijk en ook bij Breekjaar. Mensen, muziek, liefde en een fikkie stoken schaart hij onder zijn passies:-)

Maurits’s huidige werkzaamheden:

Trainer bij Generation Intuition

Eigen praktijk MH-Maurits Hofman

Coach bij Breekjaar

Bedenker & Organistie bij BinnesteBuitenImage
tineke@tinekeblok.nl
Tineke is allereerst zangeres, zangcoach en een specialist op het gebied van (klank)expressie. Naast een succesvolle carrière in de muziek- en musicalwereld heeft zij zich de laatste jaren ontwikkelt als spiritueel (jongeren)coach en intuïtief healer. Haar klankmeditaties en healingsessies zijn een cadeau voor je lichaam en je ziel. Tineke straalt plezier uit en brengt haar licht mee in alles wat ze doet. Ze ondersteunt je graag om op een diepere laag jezelf te zijn en je binnenwereld klank te durven geven.

Mensen voelen zich bij haar gezien, gehoord en hervinden zelfvertrouwen om weer op hun eigen manier te leven.

In 2012 heeft Tineke samen met Tessa, Milou en aantal andere vrienden het jongeren platform Young Masters Global opgericht. Hier organiseerden zij samen al eerder spiritueel- en bewustzijn-georiënteerde activiteiten voor jongeren.

Tineke’s huidige werkzaamheden:

Trainer bij Generation Intuition

Zangeres in o.a. Guinevere

Spiritueel Coach

ZangcoachMeer info

Achtergrond en Werkzaamheden